fbpx

“Het klinkt heel ingewikkeld, mijn hoofd ontploft bij het idee alleen al...."

BEN JIJ ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIERIN?

Je werkt keihard voor je geld en je speelt met de gedachte om te gaan beleggen. Je wilt natuurlijk niet zomaar wat doen. Je vind het spannend om te gaan beleggen en weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Zeker nu met de daling van de beurs hoor je steeds vaker om je heen dat het nu de tijd is om te gaan beleggen.

Er spoken gelijk allemaal vragen door je hoofd. Zal beleggen de enige manier zijn? Zijn er ook andere mogelijkheden? En als het dan beleggen is, wat is beleggen en welke risico’s neem ik dan? Wat past er bij mij? 

 • JE VOELT JE ONZEKER, OMDAT JE NIET GENOEG KENNIS EN ERVARING HEBT IN DE MATERIE
 • WAT IS BELEGGEN? HOE MOET IK BEGINNEN EN WAT IS SLIM? HEB IK GROTE BEDRAGEN NODIG EN IS HET NU WEL DE JUISTE TIJD OM TE GAAN BELEGGEN?
 • WAT ZIJN AANDELEN EN OBLIGATIES EN HOE ZIT HET MET DE BELASTING?
 • WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN TOV SPAREN EN WAT MOET IK DOEN BIJ EEN CRASH?
 • JE WILT MEER WETEN OVER BELEGGEN, HET LIEFST NIET SAAI EN IN ‘NORMALE’ TAAL!

Dan is deze masterclass perfect voor jou als zzp’er!

Deze masterclass is speciaal gericht op ondernemers, die met het vraagstuk zitten “ Is beleggen wel iets wat bij mij past? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?”

Het maakt niet uit of je van plan bent één vast bedrag of een maandelijks bedrag te gaan investeren. Ook als je nog geen bedrag, of een klein bedrag, in gedachten hebt, is deze masterclass zeer geschikt. Na de masterclass ben je er klaar voor om keuzes te gaan maken samen met een ijzersterk plan!

"Ik deel mijn kennis en ervaring van
meer dan 20 jaar met jou"

Mijn naam is Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze ondernemers mee te nemen in de wereld van beleggen. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld, Dit heeft er voor  gezorgd, dat ik mijn ervaring en kennis met jou kan delen.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige beginnende beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Daarom heb ik speciaal deze masterclass ontwikkeld.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk maken. 

Ik deel mijn kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken. Je krijgt inzicht in de belangrijkste stappen van beleggen. 

Wat jij nu nog niet weet, kun je leren. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. Dat je ook richting krijgt hoe jij een plan kunt maken en met kennis keuzes kan maken om bijvoorbeeld je pensioen goed te regelen, maar ook voor de jaren daarnaartoe. Laten we eerlijk zijn. “ We hebben onderweg naar ons pensioen ook wensen toch? Bijvoorbeeld  sparen voor de studie van je kinderen of een andere droom of wens die je hebt.

Je krijgt dus ook inzicht in hoe je jouw vermogensplan kunt gaan maken.  Iedere ondernemer  heeft zijn eigen wensen en doelen. Niemand is gelijk . Jij bent uniek en dat betekent dat jij een totaalplan verdient die voor jou werkt en voor niemand anders. Een totaalplan waarin je beleggingsplan is verwerkt.

Met de masterclass 'Beleggen voor beginners’ ontdek je...

 • WAT BELEGGEN IS EN WAT DE VOOR- EN NADELEN DAARVAN ZIJN.
 • DE JUISTE MINDSET VOOR HET OPBOUWEN VAN JE VERMOGEN
 • WAT OBLIGATIES EN AANDELEN ZIJN
 • HOE JE DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN KUNT INZETTEN
 • STUKJE HISTORIE EN ACTUALITEIT OVER DE AANDELENBEURS
 • HOE PORTEFEUILLES GEMAAKT WORDEN EN HOE JIJ DEZE KAN INZETTEN
 • WAT DE RISICO’S ZIJN, MAAR OOK WAT DE TE VERWACHTE RENDEMENTEN ZIJN
 • WAT ER GEBEURT BIJ EEN CRASH EN HOE JE ERMEE OM KUNT GAAN
 • MAANDELIJKS BELEGGEN WAT IS DAT EN HOE JE DAT KAN INZETTEN
 • TOOLS HOE TE BEPALEN WAAR JE CONCREET HEEN WIL
 • DE EERSTE STAPPEN VOOR HET MAKEN VAN JE PERSOONLIJKE VERMOGENSPLAN
 • WAAROM JE VERMOGENSPLAN EN DAAROM JOUW BELEGGINGSPLAN ALTIJD UNIEK IS

Dit zeggen ondernemers over de masterclass

Het maakt niet uit of..

 • JE NOG GEEN SPECIFIEK BEDRAG VOOR OGEN HEBT WAT JE WIL GAAN INVESTEREN
 • JE GEEN KENNIS HEBT
 • JE MET MAANDELIJKSE BEDRAGEN WIL GAAN INVESTEREN 
 • JE ZOEKENDE BENT EN NOG NIET WEET WAT JE WIL
 • JE IN HET BEGIN VAN JE ONDERNEMERSCHAP ZIT OF JUIST AL VERDER
 • JE GEEN ONDERNEMER BENT, WANT BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN
 • JE MET EEN GROOT BEDRAG WIL GAAN INVESTEREN
 • JE MET EEN RELATIEF KLEIN BEDRAG WIL GAAN INVESTEREN 

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG 3 TOFFE BONUSSEN!

01. Werkboek
“Hoe maak ik een vermogensplan” 

02. E-BOOK
“Oei mijn pensioen, wat moet ik doen” 

03. Een bonuskorting van 20% op een persoonlijke vermogensbegeleiding van 3 uur

 

BEN JIJ ER KLAAR OM DE WERELD VAN BELEGGEN TE GAAN ONTDEKKEN?


EARLYBIRD KORTING T/M 30 JUNI
SPECIAAL OM JOU TE HELPEN JE FINANCIËLE TOEKOMST
EEN BOOST TE GEVEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT!