fbpx

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van beleggenmetangela.nl, alsmede de instagram en facebookpagina en andere social media van BeleggenMetAngela. 

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door gebruik van informatie op deze website. Wij geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiele producten. Een ieder is verantwoordelijk voor zijn of haar handelingen.

Investeren c.q. beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geld dat u niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Verwijzingen en hyperlinks naar externe websites zijn bedoelt als informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites. Hoewel de informatie van externe websites met de groots mogelijke zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is.