fbpx

“NEEM IK NIET TEVEEL RISICO MET MIJN EIGEN VISIE....?"

BEN JIJ ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIERIN?

Jij bent van plan zelf een aandelenportefeuille te maken. Nog mooier, je wilt jouw eigen visie erin verwerken en proberen de aandelenmarkt te verslaan! Maar natuurlijk wel op een manier waarbij je niet teveel risico neemt. Het liefst op een onderhoudsvriendelijke manier, zodat je er niet elk dag mee bezig bent. Je bent immers ondernemer en jouw eerste prioriteit is je bedrijf! De beste manier is dan om te investeren in ETF’s, ook wel “indexbeleggen” genoemd. Je kunt een ETF zien als een mandje met daarin een samengesteld ‘aandelenpakket’, die er precies hetzelfde uitziet als de onderliggende index. De waarde van je beleggingsportefeuille hangt dan af van de koers van de aandelen die onderdeel uitmaken van de bewuste index en de ‘weging’ die de verschillende aandelen hebben binnen deze index.

Je kunt het passief gebruiken door de wereldwijde aandelenmarkt in een keer te pakken, maar je kunt ook een strategie volgen waarbij je je eigen visie in kunt verwerken. Dat is de strategie die ik jou ga leren. Op een eenvoudige en makkelijk te onderhouden manier. 

Het is enorm spannend om te gaan beleggen. Je wilt het zelf doen en weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Zeker nu met de daling van de beurs hoor je steeds vaker om je heen dat het nu de tijd is om te gaan beleggen.

JE WIL LEREN HOE JIJ EENVOUDIG EEN AANDELENPORTEFEUILLE KAN MAKEN

 • MAAR WELKE ETF MOET IK KIEZEN?
 • HOE MAAK IK MIJN PORTEFEUILLE EN WELKE TOOLS ZIJN ER DIE MIJ HIERIN KUNNEN ONDERSTEUNEN?
 • WELKE  RISICO’S ZIJN ER EN HOE KAN IK DIE MANAGEN?
 • JE VOELT JE ONZEKER, OMDAT JE NIET GENOEG KENNIS EN ERVARING HEBT IN DE MATERIE
 • JE WILT MEER WETEN OVER INDEXBELEGGEN, HET LIEFST IN ’NORMALE’ TAAL! 

Dan is deze masterclass perfect voor jou als zzp’er!

Deze masterclass is speciaal gericht op ondernemers, die met het vraagstuk zitten “ Hoe kan ik eenvoudig een aandelenportefeuille maken en onderhouden? En hoe doe ik dit op een gedegen manier waarbij ik niet teveel risico’s neem?”

Jij wilt toch ook beleggen zoals de BIG BOYS het doen? Daarom wil je het toch ook zelf doen? Om te proberen de aandelenmarkt te verslaan met jouw visie. En dat kan op een eenvoudige manier. Dat leer ik je in deze masterclass!

"Ik deel mijn kennis en ervaring van
meer dan 20 jaar met jou"

Mijn naam is Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze ondernemers mee te nemen in de wereld van beleggen. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld, Dit heeft er voor  gezorgd, dat ik mijn ervaring en kennis met jou kan delen.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige beginnende beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Daarom heb ik speciaal deze masterclass ontwikkeld.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk maken. 

Wat jij nu nog niet weet, kun je leren. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. Dat je ook richting krijgt hoe jij een plan kunt maken en met kennis keuzes kan maken om bijvoorbeeld je pensioen goed te regelen, maar ook voor de jaren daarnaartoe. Laten we eerlijk zijn. “ We hebben onderweg naar ons pensioen ook wensen toch? Bijvoorbeeld  sparen voor de studie van je kinderen of een andere droom of wens die je hebt

Ik deel mijn kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken. Niemand is gelijk . Iedere ondernemer  heeft zijn eigen wensen en doelen. Jij bent uniek en dat betekent dat jij een plan verdient die voor jou werkt en voor niemand anders.

 

Met de masterclass ‘ Eenvoudig een aandelenportefeuille maken’ ontdek je...

 • WAT ETF’S ZIJN ( INDEXBELEGGEN )
 • WELKE SOORTEN TRACKERS ER ZIJN EN DE VOOR- EN NADELEN VAN TRACKERS
 • DE BASISREGELS VOOR HET BELEGGEN IN TRACKERS EN HOE JE EEN TRACKER KAN KIEZEN
 • HOE JE JE AANDELENPORTEFEUILLE KUNT BOUWEN (BELEGGINGSSTRATEGIE)
 • WELKE TOOLS ER ZIJN VOOR JE ONDERZOEK VOOR HET KIEZEN VAN TRACKERS
 • WAT EEN FACTSHEET IS EN HOE JE EEN FACTSHEET LEEST
 • TIPS AND TRICKS, WAARONDER ENKELE WEBSITES WAAR JE WAARDEVOLLE INFORMATIE KUNT VINDEN
 • STUKJE HISTORIE EN ACTUALITEIT OVER DE AANDELENBEURS
 • WAT ER GEBEURT BIJ EEN CRASH EN HOE JE ERMEE OM KUNT GAAN
 • DAT BELEGGEN MET EEN PLAN EEN MUST IS
 • WAT MAANDBELEGGEN IS EN DE RISICO’S VAN BELEGGEN ZIJN
 • DE EERSTE STAPPEN VOOR HET MAKEN VAN JE PERSOONLIJKE VERMOGENSPLAN
 • WELKE MINDSET HANDIG IS VOOR OPBOUW VAN JE VERMOGEN
 • WAAROM JE VERMOGENSPLAN ALTIJD UNIEK IS EN DAAROM JOUW BELEGGINGSPLAN ALTIJD UNIEK IS.
 • WAAROM JE BELEGGINGSPLAN EEN ONDERDEEL IS VAN JE TOTALE VERMOGENSPLAN

Dit zeggen ondernemers over de masterclass:

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG 3 TOFFE BONUSSEN

01. Werkboek
“ Hoe maak ik mijn vermogensplan”

02. E-BOOK
“ Oei mijn pensioen, wat moet ik doen”

03. Een bonuskorting van 20% op een persoonlijk vermogensbegeleiding van 3 uur

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE VERMOGEN VOOR JE TE LATEN GROEIEN?


EARLYBIRD KORTING T/M 30 JUNI
SPECIAAL OM JOU TE HELPEN JE FINANCIËLE TOEKOMST
EEN BOOST TE GEVEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT!