fbpx

"Ik ben bang dat ik iets verkeerd doe...."

BEN JIJ ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIERIN?

Je werkt keihard voor je geld en je speelt met de gedachte om te gaan investeren. Je wilt natuurlijk niet zomaar wat doen. Je vind het spannend om te gaan beleggen en weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Zeker nu met de daling van de beurs hoor je steeds vaker om je heen dat het nu de tijd is om te gaan beleggen.

Er spoken gelijk allemaal vragen door je hoofd. Zal beleggen de enige manier zijn? Zijn er ook andere mogelijkheden? En als het dan beleggen is, wat is beleggen en welke risico’s neem ik dan? Wat past er bij mij? 

 • JE WIL LEREN WAAR JE HET BESTE IN KAN INVESTEREN VOOR JOU.
 • JIJ BENT JE EIGEN WERKGEVER EN DUS WIL JE GOEDE KEUZES MAKEN VOOR JOUW TOEKOMST.
 • JE VOELT JE ONZEKER, OMDAT JE NIET GENOEG KENNIS EN ERVARING HEBT IN DE MATERIE
 • JE WILT MEER WETEN OVER BELEGGEN, HET LIEFST NIET SAAI EN IN ’NORMALE ‘ TAAL! 

Dan is deze masterclass perfect voor jou als zzp’er!

Deze masterclass is speciaal gericht op ondernemers, die met het vraagstuk zitten “ Hoe kan ik het beste mijn vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld mijn pensioen? Of hoe kan ik meer rendement behalen met mijn vermogen en welke mogelijkheden zijn er?”

"Ik deel mijn kennis en ervaring van
meer dan 20 jaar met jou"

Mijn naam is Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze ondernemers mee te nemen in de wereld van beleggen. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld, Dit heeft er voor  gezorgd, dat ik mijn ervaring en kennis met jou kan delen.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige beginnende beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Daarom heb ik speciaal deze masterclass ontwikkeld.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Wat jij nu nog niet weet, kun je leren. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. Dat je richting krijgt hoe jij een plan kunt maken en met kennis keuzes kan maken om bijvoorbeeld je pensioen goed te regelen, maar ook voor de jaren daarnaartoe. Laten we eerlijk zijn. “ We hebben onderweg naar ons pensioen ook wensen toch? Bijvoorbeeld  sparen voor de studie van je kinderen of een andere droom of wens die je hebt.

Ik deel mijn kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken. Je krijgt ook inzicht in hoe je fiscaal vriendelijk vermogen kunt opbouwen. 

Zelfs als je niet wil beleggen dan zijn er mogelijkheden. 

Niemand is gelijk. Iedere ondernemer  heeft zijn eigen wensen en doelen. 

Jij bent uniek en dat betekent dat jij een plan verdient die voor jou werkt en voor niemand anders.

Met de masterclass ' Hoe bouw ik een vermogen op als ondernemer’ ontdek je...

 • WAT IS BELEGGEN. WAT ZIJN DAAR DE VOORDELEN EN NADELEN DAARVAN.
 • WAT ZIJN DE RISICO’S VAN BELEGGEN
 • DE EERSTE STAPPEN VOOR HET MAKEN VAN JE PERSOONLIJKE VERMOGENSPLAN
 • HOE JE DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN KUNT INZETTEN
 • STUKJE HISTORIE EN ACTUALITEIT OVER DE AANDELENBEURS
 • WELKE MINDSET HANDIG IS VOOR OPBOUW VAN JE VERMOGEN
 • BELEGGINGSPAND HOE ZIT DAT?
 • HYPOTHEEK AFLOSSEN WANNEER HANDIG?
 • HOE ZIT HET MET DE VERMOGENSBELASTING
 • WAT ER GEBEURT BIJ EEN CRASH EN HOE JE ERMEE OM KUNT GAAN
 • MAANDELIJKS BELEGGEN WAT IS DAT EN HOE KAN IK DAT INZETTEN
 • TOOLS HOE TE BEPALEN WAAR JE CONCREET HEEN WIL
 • HOE JE FISCAAL VRIENDELIJK VERMOGEN KUNT OPBOUWEN, ZODAT JE JE GELD NOG MEER VOOR JE WERKT
 • WAAROM JE VERMOGENSPLAN ALTIJD UNIEK IS EN DAAROM JOUW BELEGGINGSPLAN ALTIJD UNIEK IS.

Dit zeggen ondernemers over de masterclass:

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG 3 TOFFE BONUSSEN

01. Werkboek
“ Hoe maak ik mijn vermogensplan”

02. E-BOOK
“ Oei mijn pensioen, wat moet ik doen”

03. Een bonuskorting van 20% op een persoonlijk vermogensbegeleiding van 3 uur

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE VERMOGEN VOOR JE TE LATEN GROEIEN?


EARLYBIRD KORTING T/M 30 JUNI
SPECIAAL OM JOU TE HELPEN JE FINANCIËLE TOEKOMST
EEN BOOST TE GEVEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT!