fbpx

“Duurt nog zo lang, komt wel goed...."

Ben jij ondernemer en herken jij je hierin?

Je werkt keihard en wilt graag pensioen opbouwen, maar je weet niet wat de mogelijkheden zijn. Je wilt natuurlijk niet zomaar wat doen. Je vind het spannend om te gaan beleggen en weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Zeker nu met de daling van de beurs hoor je steeds vaker om je heen dat het nu de tijd is om te gaan beleggen.

Er spoken gelijk allemaal vragen door je hoofd. Zal beleggen de enige manier zijn? Zijn er ook andere mogelijkheden? En als het dan beleggen is, wat is beleggen en welke risico’s neem ik dan? Wat past er bij mij? Welke partijen zijn er en hoe kies ik wat bij mij past, als ik met een zzp pensioen aan de slag wil gaan?

 • JE VOELT JE ONZEKER, OMDAT JE NIET GENOEG KENNIS EN ERVARING HEBT IN DE MATERIE
 • JE WILT WETEN WELKE AANBIEDERS ER NU ZIJN EN KEUZES KUNNEN MAKEN, ZOALS JE DAT IN JE EIGEN BEDRIJF OOK DOET
 • JIJ BENT JE EIGEN WERKGEVER EN DUS WIL JE GOEDE KEUZES MAKEN VOOR JOUW TOEKOMST
 • JE WIL MEER WETEN OVER DE FOR EN ZZP PENSIOEN EN DE ANDERE FISCAAL VRIENDELIJKE MOGELIJKHEDEN
 • WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN VAN EEN ZZP PENSIOEN
 • HEB JE GROTE BEDRAGEN NODIG OM TE BEGINNEN EN KAN JE OOK TUSSENTIJDS INLEGGEN 
 • JE WILT MEER WETEN OVER BELEGGEN, HET LIEFST NIET SAAI EN IN ‘NORMALE’ TAAL!

Dan is deze masterclass perfect voor jou als zzp’er!

Deze masterclass is speciaal gericht op ondernemers, die met het vraagstuk zitten “ Hoe werkt een zzp pensioen en heb ik grote bedragen nodig om in te leggen?

Wat zijn mijn voor-en nadelen? Na de masterclass ben je er klaar voor om keuzes te gaan maken samen met een ijzersterk plan!

"Ik deel mijn kennis en ervaring van
meer dan 20 jaar met jou"

Mijn naam is Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze ondernemers mee te nemen in de wereld van beleggen en opbouw van vermogen. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld, Dit heeft er voor  gezorgd, dat ik mijn ervaring en kennis met jou kan delen.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige beginnende beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Daarom heb ik speciaal deze masterclass ontwikkeld.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk maken. 

Wat jij nu nog niet weet, kun je leren. Hoe fijn zou het zijn als je weet wat de mogelijkheden zijn. Dat je richting krijgt hoe jij een plan kunt maken en met kennis keuzes kan maken om je pensioen goed te regelen, maar ook voor de jaren daarnaartoe. Laten we eerlijk zijn. “ We hebben onderweg naar ons pensioen ook wensen toch? Bijvoorbeeld  sparen voor de studie van je kinderen of een andere droom of wens die je hebt.

Ik deel mijn kennis en ervaring met jou zodat jij gefundeerd keuzes kunt gaan maken. Je krijgt inzicht in welke mogelijkheden er zijn voor pensioen opbouw als zzp’er. Hoe je fiscaal vriendelijk vermogen kunt opbouwen. Zelfs als je niet wil beleggen dan zijn er mogelijkheden. Niemand is gelijk. Iedere ondernemer  heeft zijn eigen wensen en doelen. Jij bent uniek en dat betekent dat jij een plan verdient die voor jou werkt en voor niemand anders.

Met de masterclass 'Hoe zit dat nou; ZZP Pensioen'
ontdek je...

 • WAT IS EEN ZZP PENSIOEN EN WAT ZIJN DE VOOR- EN NADELEN DAARVAN.
 • DE JUISTE MINDSET VOOR HET OPBOUWEN VAN JE PENSIOEN
 • WAT IS EEN FOR EN WAT IS BANKSPAREN EN BANKBELEGGEN
 • HOE JE DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN KUNT INZETTEN
 • HOE BEPAAL JE HOEVEEL JE NODIG HEBT AAN PENSIOEN? 
 • RISICO’S VAN BELEGGEN IN HET KORT
 • WAT ER GEBEURT BIJ EEN CRASH EN HOE JE ERMEE OM KUNT GAAN
 • AANBIEDERS ZZP PENSIOEN UITGEBREID UITGELEGD (KOSTEN/ INZICHT IN DE BELEGGINGEN)
 • WAT ER GEBEURT BIJ EEN OVERLIJDEN EN HOE JE ERMEE OM KUNT GAAN
 • WELKE BELEGGINGEN ZIJN ER BIJ DE AANBIEDERS VAN ZZP PENSIOEN 
 • TOOLS HOE TE BEPALEN WAAR JE CONCREET HEEN WIL
 • DE EERSTE STAPPEN VOOR HET MAKEN VAN JOUW PERSOONLIJKE VERMOGENSPLAN
 • WAAROM JE VERMOGENSPLAN EN DAAROM JOUW BELEGGINGSPLAN ALTIJD UNIEK IS

Dit zeggen ondernemers over de masterclass

Het maakt niet uit of..

 • JE NOG GEEN SPECIFIEK BEDRAG VOOR OGEN HEBT WAT JE WIL GAAN INVESTEREN OF DAT JE MET MAANDELIJKSE BEDRAGEN WIL GAAN INVESTEREN 
 • JE GEEN KENNIS HEBT, ZOEKENDE BENT EN NOG NIET WEET WAT JE WIL
 • JE IN HET BEGIN VAN JE ONDERNEMERSCHAP ZIT OF JUIST AL VERDER

DIT IS NOG NIET ALLES, JE KRIJGT OOK NOG 3 TOFFE BONUSSEN!

01. Werkboek
“ Hoe maak ik mijn vermogensplan”

02. E-BOOK
“ Oei mijn pensioen, wat moet ik doen”

03. Een bonuskorting van 20% op een persoonlijke vermogensbegeleiding
van 3 uur

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN ZZP PENSIOEN VOOR DE TOEKOMST?


EARLYBIRD KORTING T/M 30 JUNI
SPECIAAL OM JOU TE HELPEN JE FINANCIËLE TOEKOMST
EEN BOOST TE GEVEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT