Ik ben Natie Angela en mijn missie is om op onafhankelijke wijze beleggers te sterken met informatie. Laagdrempelig en persoonlijk. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beleggingswereld en deel mijn kennis en ervaring met jou.

Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat sommige beginnende beleggers het moeilijk vinden om een volledig beeld te krijgen bij beleggen en niet naar iemand toe willen die een beleggingsproduct verkoopt. Voor hen heb ik de groepstraining “ Vermogensbegeleiding” ontwikkeld. Voor de meer ervaren beleggers geef ik masterclasses in het samenstellen van portefeuilles en optiestrategieen.  Ook geef ik privé trainingen voor beginnende en gevorderde beleggers.

Naast mijn trainingen geef ik vermogensbegeleiding op maat aan particulieren en ondernemers. Hierbij help ik om een gericht vermogensplan te maken, waar beleggen een onderdeel van zou kunnen zijn.

Met meer dan 20 jaar ervaring in private banking en beleggen bij de Rabobank, heb ik me beziggehouden met beleggingsadvies en beheer. Dit was onder meer gestoeld op het rustig opbouwen van beleggingen voor particulieren, ondernemers en stichtingen. Daarnaast heb ik klanten geadviseerd met specialistische beleggingsdienstverlening zoals trading met aandelen en opties/derivaten.  Deze achtergrond heeft ertoe geleid dat ik complexe vraagstukken kan benaderen op het gebied van aandelen, obligaties, andere beleggingsproducten en vermogensopbouw in het algemeen. Door mijn trading ervaring ben ik meer dan een gangbare adviseur. Ook ben ik daardoor extra kritisch op kansen en bedreigingen op de financiële markten.

Tijdens mijn carrière heb ik meerdere masterclasses en (in company) beleggingstrainingen gegeven op het gebied van beleggen. Mijn relaties hebben gedurende mijn beleggingsdienstverlening geleerd wat beleggen is en hoe er mee om te gaan. Ik krijg er altijd een boost van om te zien hoe mijn cursisten op een gedegen en goede manier beleggen na mijn trainingen en persoonlijke vermogensbegeleiding. 

Sinds 2016 ben ik ondernemer. Ik bied sinds die tijd vermogensbeheer aan via een gerenommeerde vermogensbeheerder in Hilversum. De onafhankelijke trainingen van Beleggen met Angela staan hier los van. Deze zijn puur gericht om te zorgen dat u voldoende basis heeft om zelf beslissingen te nemen.

Wat maakt mij anders dan anderen? Ik wil de wereld van beleggen voor iedereen toegankelijk maken. 

Vermogensopbouw is belangrijk voor iedereen en je hoeft geen grote bedragen te hebben om ermee te beginnen. Maak jouw vermogen jouw prioriteit. Ik help jou daarbij.